Pasta voor zachte en luxe broodsoorten

Exsensa luxe butter of compleet is de lijn bijzonder hoogwaardige verbeteraars. Deze kwalitatief zeer hoogstaande producten staan garant voor brood, waarmee u de zintuigen van uw klanten tot het uiterste zult prikkelen. Zonder uitzondering!

 

Ontdek de producten

Innovatie

Konings Liquid Solutions®

We kennen de wereld van de bakkerij als geen ander en werken dagelijks aan oplossingen om het bakproces vloeiender te laten verlopen. Dat leidt tot innovaties, zoals Konings Liquid Solutions® en de nieuwe vloeibare gist en vloeibare verbeteraar. Met Konings Liquid Solutions® voegt de bakker middels een slimme oplossing vloeibare gist of verbeteraar toe aan het proces. Met gebruik van onze vloeibare oplossingen worden tijd en kosten bespaard en blijft het bakproces hygiënischer en constanter.

 

Lees meer

 

Konings Liquid Solutions®

Vloeibaar gist en broodverbetermiddel voor de bakker van nu.

Ontdek de producten

Uw partner voor de beste gist en bakkerijgrondstoffen

De beste recepten voor brood en banket

Prachtige en creatieve recepten gemaakt met onze bakkerijgrondstoffen. Maak allerlei soorten brood en banket met onze recepten voor: rustiek, zaadbrood, muffins en andere variëteiten. In ons receptenboek vindt u verrassend eenvoudige manieren om het beste brood en banket te maken.

BLOG

Als het over bakkersgist of bakkerijgrondstoffen gaat, de nieuwste trends en smaken, hebben we u veel te vertellen. Lees hier de laatste nieuwtjes, vers uit de oven.